Telefon

24 76 85 92

Mail

vibeke.buchardt.andersen@gmail.com

Bag ”behandling der batter” står jeg – Vibeke Buchardt Andersen. Jeg er uddannet ManuVision-behandler og -træner i 2012 hos ManuVision på Frederiksberg.

Sideløbende med ManuVision-uddannelsen har jeg taget et 300 timers kursus i anatomi, fysiologi og sygdomslære med efterfølgende eksamination hos læge Ole Købke.

Jeg er medlem af SAB, som er sammenslutningen af alternative behandlere.

Jeg har på min egen krop mærket effekten af ManuVision-behandlinger samt den unikke kombination af behandling og træning, og har du en særlig problematik, kan jeg sagtens finde på at give dig et par træningsøvelser med hjem efter en behandling.

Jeg gør meget ud af selv jævnligt at få behandlinger, så jeg konstant bliver mindet om, hvordan det er at være klient på briksen.

Behandlingen er for alle. Jeg behandler mænd og kvinder i alle aldre – og har en del erfaring med teenagere.

Jeg er oprindeligt uddannet cand.ling.merc. i engelsk og merkonom i markedsføring, og indtil for ca. 5 år siden foregik hele min verden oppe i mit hoved. Kroppen var bare det, der bar rundt på mit hoved.

Ved en tilfældighed fik jeg kendskab til ManuVision, og en ny verden åbnede sig. En verden, hvor kroppen og åndedrættet spillede en væsentlig rolle. Dette møde førte til, at jeg fik lyst til at tage ManuVisions 2 årige uddannelse.

Jeg behandler i ManuVision-huset på Frederiksberg, men hvis I er ca. 4, der booker til samme dag, kan jeg godt lokkes til ManuVision-Huset i Århus for at behandle.