Behandling

BEHANDLING DER BATTER

ManuVision - behandling og kropsterapi


SÅDAN FOREGÅR EN BEHANDLING

Jeg starter altid med en kort snak med dig om, hvad der er dine særlige problemer, hvordan dit forløb har været, og om der er noget særligt at være opmærksom på i forbindelse med netop dig?


Derefter tager du tøjet af, undtaget dit undertøj, og lægger dig op på briksen, hvor du får et dejligt tæppe over dig.

Mens jeg opdager spændinger og blokeringer i din krop, vil vi løbende have en dialog om det vi begge mærker og oplever i forbindelse med behandlingen.


Efter behandlingen får du tøjet på og vi runder af, om hvorvidt der er nogle generelle anbefalinger til dig og om der skal være et videre forløb. Behandlingen får i øvrigt din krop til at udskille affaldsstoffer, så husk at drikke rigelig vand i det efterfølgende døgn.

© Copyright 2016. All Rights Reserved.

Lidt information om ManuVision behandling

ManuVision er dybdegående massage. Behandlingen er en kombination af dynamisk pulsering, statiske tryk, fysiurgisk massage, zoneterapi samtidig med, at der er fokus på åndedrættet. Du kan læse mere om ManuVision på www.manuvision.dk


Du behøver ikke at have skavanker for at prøve en ManuVision behandling. Mange bruger behandlingen til forebyggelse og vedligeholdelse af kroppen, samt til at øge deres velvære. 

Manuvision behandling/massage er for alle; både unge, ældre, mænd og kvinder uanset alder og fysik, og behandlingen har rigtig god effekt på at afhjælpe blandt andet følgende symptomer:En kropsbehandling kan afhjælpe/lindre feks.:

Muskelspændinger (alle former for muskel og ledsmerter)

Sportsskader

Forstuvninger

Spændingshovedpine

Nakkespændinger

Museskader

Tennisalbue

Belastede skuldre

Ondt i ryggen/lænden

Lændesmerter/rygsmerter

Smerter i hofter og knæ

Stress

Udbrændthed

Depression

Angst

Sorg

Mindreværd

Vibeke Buchardt Andersen

ManuVision huset

Bernhard Bangs Allé 25, 2. sal

2000 Frederiksberg

24 76 85 92

vibeke.buchardt.andersen@gmail.com En lille historie

Under en periode med meget stress, fik jeg anbefalet ManuVision-behandlinger hos Vibeke. Jeg oplevede ret hurtigt, at min krop virkede mindre stresset, ligesom spændinger blev reduceret og min søvnmangel aftog.

Fokuseringen på vejrtrækning, som indgår i behandlingen, har jeg efterfølgende haft stor glæde af i andre henseender.

Behandlingerne foregår under behagelige forhold samt i dejlige rammer. Vibeke er en kompetent og tillidsvækkende behandler, som jeg på det varmeste kan anbefale.


Solveig Bruun