Klienterne fortæller

BEHANDLING DER BATTER

ManuVision - behandling og kropsterapi


KLIENTERNE HAR ORDET

Tidsfornemmelsen forsvinder

Jeg har været så heldig at være i behandling hos Vibeke Buchardt, der uddannet hos ManuVision på Frederiksberg. For det første bor ManuVision i en meget smuk bolig. Hver gang jeg træder ind i denne skønne arkitektoniske perle giver det mig en forventning om noget særligt, og det får jeg hos Vibeke.

Vibeke har en meget afslappet måde at modtage klienter på. Hun accepterer at klienten evt. er træt, sur eller glad. Man ”er” bare.

På briksen oplever jeg Vibekes blide hænder, som sandelig også kan være hårde. Mens hun herser med mit åndedræt gennemgår hun hele min krop, og finder utrolig mange ømme steder, men efter manipulation og massage forsvinder disse ømme punkter.

Engang oplevede jeg, at Vibeke ved et tryk på min overarm fik et traume frem fra min barndom. Det var en lettelse at kunne give slip på denne ubehagelige oplevelse, som kroppen havde husket i alle årene,

Når jeg ligger på briksen forsvinder min tidsfornemmelse, sommetider tror jeg at der kun er gået 5 minutter, når jeg rejser mig efter en time.

Jeg går derfra med en følelse af frihed og balance i krop og sjæl.

Ellen Dahlgaard, den 16.06.13

© Copyright 2016. All Rights Reserved.

Ny energi

Jeg har været meget tilfreds med min behandling hos Vibeke, der både var meget indfølende og rar. Jeg er blevet behandlet flere gange før i Manuvision-huset, men ikke på denne måde. Normalt kan det være en meget hårdt både fysisk og psykisk (på en god måde dog) at få en manuvision-behandling. Men hos Vibeke oplevede jeg at nyde behandlingen fra start til slut. Jeg slappede af under hele behandlingen og gik fra lokalet med ny energi - en energi som har siddet i kroppen mange dage efter behandlingen. I mine øjne giver Vibeke en lidt blødere form for kropsbehandling end de andre behandlere, jeg har været hos - og det kan være et rigtigt rart alternativ.

Kh. Emil Andersen

Vibeke Buchardt Andersen

ManuVision huset

Bernhard Bangs Allé 25, 2. sal

2000 Frederiksberg

24 76 85 92

vibeke.buchardt.andersen@gmail.com En lille historie

Under en periode med meget stress, fik jeg anbefalet ManuVision-behandlinger hos Vibeke. Jeg oplevede ret hurtigt, at min krop virkede mindre stresset, ligesom spændinger blev reduceret og min søvnmangel aftog.

Fokuseringen på vejrtrækning, som indgår i behandlingen, har jeg efterfølgende haft stor glæde af i andre henseender.

Behandlingerne foregår under behagelige forhold samt i dejlige rammer. Vibeke er en kompetent og tillidsvækkende behandler, som jeg på det varmeste kan anbefale.


Solveig Bruun